Wil je je in een veilige omgeving kwetsbaar durven opstellen en het maximale uit jezelf en anderen halen? VLOOG biedt aandacht en tools om optimaal te (leren) presteren. Wij gaan uit van een vernieuwende persoonlijke aanpak. VLOOG is actief in de creatieve industrie.

 SUPPORT 

 EDUCATIE 

 CULTUUR 

OUDERS

VERZORGERS

TOP TALENT

 

STUDENTEN

DOCENTEN 

 STAFF 

 

UITVOEREND

KUNSTENAARS

STAFF

DIRECTIE

 KIES VOOR 

 GROEI EN 

 ONTWIKKELING 

Van uitvoerende kunstenaars, met name dansers, wordt niet alleen fysiek het uiterste gevraagd, mentaal moeten zij ontzettend weerbaar zijn. Harde kritieken zijn geen uitzondering in deze wereld. Hoe kun je je als professional sterker maken? Training voor de mind is net zo belangrijk. Laat talent niet verloren gaan!

 

 

Wat is er mogelijk?

> Kick-start presentatie

> Persoonlijke begeleiding artiesten

> Training/coaching gezelschap

> Training/coaching artisitieke leiding

> Seminar, gastspreken, conferentie

 

Meer informatie >           

Jong talent heeft goede mentale ondersteuning nodig. In een relatief kwestbare levensfase bevinden zij zich vaak in een oordelende omgeving. Hoe bereid je je als jong talent voor op de toekomst? Uitgaan van het individu en maatwerk coaching zijn essentiële onderdelen om jouw unieke manier van leren te erkennen en te benutten.

 

Wat is er mogelijk?

> Kick-start presentatie

> Training/coaching talenten

> Training/coaching docenten (teams)

> Onderwijs modules

> Voorlichting voor ouders van talenten

 

Meer informatie >           

Als ouders/verzorgers van jong talent wordt er veel van je verwacht. De juiste ondersteuning en begeleiding is van grote invloed op de prestaties van een kind. We helpen graag de juiste balans hierin te vinden door op mentaal vlak kennis aan te reiken.

 

 

Wat is er mogelijk?

> Kick-start presentatie

> Ondersteuning ouders en talenten

> Privé coaching

 

Meer informatie >