ONZE 

 EXPERTS 

Mariët weet vanuit haar achtergrond als professionele danseres, als geen ander de noodzaak van een sterke mentaliteit en op maat coaching. Zij werkt vanuit haar basisbeginselen: zelfkennis, zelfregulerend vermogen, zelfvertrouwen en motivatie aan verhoogde aandacht en optimale prestatie. Dit doet zij in een veilige en vertrouwde omgeving.

VLOOG heeft als missie om te inspireren, ondersteunen, inzichten aan te rijken, kennis te delen en energie te geven om samen jouw potentie maximaal te ontwikkelen. 

VLOOG kent een breed netwerk aan professionals die zij per opdracht inzet, afhankelijk van de vraag. Dit zijn experts op gebieden als: fysiotherapie, beweging, toneel, dans, management, sales, leiderschap, herpositionering, strategie,  gezondheid.

 

Heb je interesse in het VLOOG netwerk?

Neem dan contact met ons op >

 ADVISORY 

 BOARD 

VLOOG wordt ondersteund door een Advisory Board, bestaande uit diverse professionals op het gebied van prestatie, coaching, business, en action type. Samen borgen zij de kwaliteit van VLOOG en helpen zij bij het ontwikkelen van het aanbod, de methode en het programma.

WIL JE SNEL? 

GA DAN ALLEEN.

WIL JE VER? GA DAN SAMEN.