VLOOG werkt vanuit de intrinsieke motivatie om het bewust-zijn te ontwikkelen en verandering te veroorzaken met het trainen van jouw mindset en voorkeuren. Optimaal presteren, leren winnen van jezelf en constant in ontwikkeling zijn en blijven. Dat is wat ons proces illustreert. In je kracht staan. En de ander ook.

 DISCIPLINEER 

 JE MIND 

Maak kennis met de grondbeginselen en proef of dit past bij bij jou of jouw team. Trigger jezelf en/of het anderen om meer te willen, creëer draagvlak voor een nieuwe aanpak.

 

Privé of groepscoaching biedt steun en handvatten in het ontwikkelproces. Ga voor méér en ontdek de daadkracht die ontstaat door extra aandacht.

Geef ons een podium en wij nemen het publiek mee in de wereld van het bereiken van optimale prestatie, als coach, leraar, manager, medewerker of professional. Het realiseren van impact staat centraal.

 

 GAST 

 SPREKEN 

Verandering gebeurt niet in één dag. Voor een verhoogde impact gaan we graag langduriger aan de slag. Afgestemd op de specifieke behoefte, concrete doelen en passend in elk proces of leergang. 

 

Staat jouw voorkeur hier niet bij? Natuurlijk is in overleg veel mogelijk. 

Neem contact op >