Kick-start presentatie

 

In een interactieve sessie van ongeveer 2 uur nemen we de deelnemers mee in de wereld van 'voor jezelf', 'flow' en 'in je kracht staan', triggers om optimaal te presteren - hoe doe je dat?

 

Handvatten worden aangereikt tijdens deze sessie om zelf de eerste stappen in deze nieuwe richting te maken. Maximale aandacht is er nodig, dit is ook wat we vragen van de deelnemers. Hiermee beogen we in korte tijd nieuwe inzichten mee te geven. In een veilige en vertrouwde omgeving zetten we de deelnemers 'aan'.

 

Een kick-start is een ideale manier om als start van een verandering in te zetten, voor persoonlijke begeleiding of in teamverband.

 

Vraag offerte aan >

Wil je doorbreken als professional of als organisatie? Wil je je in een veilige omgeving kwetsbaar durven opstellen en het maximale uit jezelf en anderen halen? Vloog biedt aandacht en tools om optimaal te (leren) presteren. Wij gaan uit van een vernieuwende aanpak voor resultaat. Vloog is actief in verschillende sectoren.

Maak kennis met de grondbeginselen en proef of dit past bij jou of de organisatie. Trigger jezelf en/of het team om meer te willen, creëer draagvlak voor een nieuwe aanpak.

 

 INTERACTIEVE 

 KENNIS MAKING 

TIP: Neem ook eens een kijkje bij onze andere modules!

 

> Maatwerk

> Coaching

> Gastspreken